Kristian Mouritzen og Vivian Jordansen

Kristian Mouritzen har været chef for TV-Avisens udlandsredaktion og arbejdet mange år som Berlingskes udenlandspolitiske analytiker og USA-korrespondent.

Vivian Jordansen har været korrespondent for Information i Bonn og freelancejournalist i Washington DC.

De er begge forfattere til bogen "Den 2. Amerikanske Borgerkrig" - og vil tage Palmyra Kulturrejsers gæster med rundt i det, de betegner som USA's sjæl. De vil undervejs holde oplæg og præsentere gæsterne for det USA, som de selv har en meget dybdegående kendskab til USA, efter at have boet der i fire år. Desuden inddrager de deres store netværk, hvor det har relevans og kan bidrage til en unik rejseoplevelse. (Foto privat)

Kristian Og Vivian

Jens Jørgen Nielsen

Cand. mag i historie og idéhistorie. Gymnasielærer, højskolelærer, tidligere ansat på ambassader i Estland og Rusland. Har arbejdet som korrespondent i Rusland og de tidligere sovjetrepublikker for Politiken. Forfatter, til bøger om historiske emner. Underviser på universitet og Folkeuniversitetet. Har arbejdet med, og udbyder kurser i kulturhistorie, teambuilding, konflikthåndtering og ledelse. Foredragsholder, især om kulturen i Østeuropa.

Den store passion er at rejse og formidle, har i mange år planlagt, organiseret og gennemført rejser til bl.a. Polen, Baltikum, Ukraine, Georgien, Armenien, Marokko, Irland, Tjekkiet, Istanbul m.m. Han var tidligere tilknyttet Akademisk Rejsebureau, især på flodture Moskva-Sankt Petersborg. Russisk gift, taler flydende russisk, engelsk og tysk. Polsk, fransk og græsk kan han bruge i arbejdsmedfør.

Jens Jørgen Nielsen Pas JJN (1)

Kontaktformular - har du spørgsmål?


Hvad kan vi hjælpe dig med? Skriv til os direkte i denne formular.
Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer.
Vi glæder os til at høre fra dig.