Dethelligeland4 Scaled

Israel/Palæstina 2024 - med Naser Khader

"Min far kommer fra Vestbredden, når det overhovedet kan lade sig gøre, tager vi ned og besøger min familie der igen". Og du er inviteret med. Jeg har et meget nært og personligt forhold til Det Hellige Land, hvor jeg selv med stor glæde rejser til gang på gang. PALMYRA Kulturrejser er Danmarks eneste rejsebureau der besøger Samaritanerne, verdens mindste minoritet, - kombineret med familiebesøg. Man kender Samaritanerne fra Det Nye Testamente. Det er en lidt anderledes form for jødedom. De udgør i dag omkring 800 personer og bor på Gerzim-bjerget. Vi kender Sameritanerne, fordi Naser Khader har familiemedlemmer der bor i nærheden. Derfor er det muligt, spændende og trygt at besøge Samaritanerne sammen med os. Velkommen - til en unik oplevelse!
Se rejse
Morocco 2435391 1280

Marokko - med Naser Khader

“Marokko er blandt mine favoritter som rejseleder og som almindelig turist”. Jeg rejser selv rundt og bliver hver gang klogere på landet. Det handler om kvalitet og ægte livsoplevelser. I vore Marokko-programmer lægger vi særlig vægt på Marokkos mange hundrede års civilisation. Landet blev grundlagt i 788 og har været underlagt diverse dynastier. Som det eneste land i Nordvestafrika undgik Marokko osmannernes erobringstogter. I 1900-tallet var landet delt mellem Frankrig og Spanien, siden 1956 har det været selvstændigt, stabilt, velstående, fredeligt og gæstfrit. I dag er det et konstitutionelt monarki med et folkevalgt parlament.
Se rejse
Jordan Church

Jordan - med Naser Khader

Med sine grænser til Det Hellige Land, Syrien og Saudi-Arabien er Jordan både et af Mellemøstens mest spændende og mest oversete. Måske på grund af den ro og stabilitet, der hersker i landet.   En rejse til Jordan er en rejse til en af verdens ældste civilisationer. En kulturrejse gennem mange tusinde års historie og til talrige seværdigheder, blandt andet Jordan-floden, hvor Jesus modtog dåben af Johannes Døberen. I dag er det verdenskulturarv. Denne eventyrrejse vil overgå alle dine forventninger og gøre dig klogere. En rejse for livet.
Se rejse
Colonner Min Plads

Rom - En rejseleders favoritter

"Når jeg sidder med ryggen op ad den tredje søjle i kolonnadearmen på venstre side af Peterspladsen, med udsigt op til Peterskirken, Michelangelo's kuppel og hører rislen fra  fontænerne der symetrisk står på hver sin side af obelisken, der har overværet Sankt Peters korsfæstelse, så føler jeg mig tryg, og hjemme. Det er min plads. Da jeg landede i Rom d. 24. april i 1999, med min første uniform i kufferten, startede en karriere som professionel rejseleder. Det var kærlighed ved første blik, - og kaffe." Rejseleder: Henriette Berg Hansen.
Se rejse
Shutterstock Vote

USA - Bliv klogere på amerikansk politik

USA - med Berlingskes Kristian Mouritzen og journalist Vivian Jordansen Rejsen ind i den amerikanske sjæl. Fem stater og Washington DC. En enestående mulighed. De to journalister bag bogen "Den 2. Amerikanske Borgerkrig", Berlingskes journalist Kristian Mouritzen og freelancejournalist Vivian Jordansen, tager gæsterne med rundt i et USA, der står midt i et nyt, bittert opgør med eliten og den politiske korrekthed. Det ellers tavse flertal, som bragte Trump til magten. Sidste gang samledes man om at hade Hillary Clinton, denne gang går man bl.a. efter Joe Bidens alder, uanset at den siddende præsident kun er tre år ældre end Trump på valgdagen.
Se rejse
I C5w6ptw X2

Istanbul - I Byzantinernes fodspor

”Hvis Verden er et land, så skal Istanbul være hovedstad i den”, sådan udtalte Napoleon Bonaparte sig, allerede for 200 år siden. Med udgangspunkt i Istanbul, bliver det en rejse gennem verdenshistorien, op igennem tiden. Dagens Tyrkiet står mellem en moderne europæisk linje og en traditionel vej, som så mange andre steder i verden. Men Tyrkiet har tilpasset sig gennem mange hundrede år og har vist hvordan man kunne rumme modsætninger. Det vil landet blive ved med det, det er bl.a. også det, der gør landet, og ikke mindst Istanbul, så fascinerende.
Se rejse
Adjusted Soepapegoeje

Færøerne - med Naser Khader

NYT PROGRAM 2024! Bliv klogere på Rigsfælleskabet - med Naser Khader. På denne flotte og varierede rejse til Færøerne, kommer du tæt på samfundet på alle måder, I løbet af dagene bevæger vi os igennem alt det Færøerne er kendt for, den skønne natur, kultur, kunst, litteratur, film, gastronomi og endda mode. Vi besøger flere af deres kirker, for at forstå deres religioner. Og der er flere private besøg på programmet, der giver en unik mulighed for også at lære færingerne at kende indefra, ikke bare at betragte landet udefra.
Se rejse
Argiro Og Georgius

Athen/Delphi - Oplev den græske påske 2024

MAD- & KULTURFORTÆLLINGER I ATHEN OG DET CENTRALE FASTLAND "Mere unikt og autentisk bliver det ikke". Tag med på en anderledes rundrejse gennem Athens farverige gader og op i højderne i fastlandets centrale del, alt sammen med den græske påske som overordnet tema, hvad enten det er i forhold til dét vi besøger eller dét, der serveres på vores tallerken. Du kommer helt tæt på, og møder flere af Argikos og Georgios private venner, der bliver inddraget i måltiderne og påskefejringerne. Rejselederne på denne rundrejse er Argiro Hay Baltzis, forfatteren til Politikens Turen går til Rhodos, Kos & Dodekaneserne, og hendes far, gastronom, Georgios Baltzis.
Se rejse

Kontaktformular - har du spørgsmål?


Hvad kan vi hjælpe dig med? Skriv til os direkte i denne formular.
Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer.
Vi glæder os til at høre fra dig.